También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

martes, 9 de octubre de 2018

Activitats d'octubre a La Font de Mimir - Club de Lectura Petit Mimir

Ja som a la tardor! I tal com vam anunciar-vos en arribar de vacances, el mes d'octubre és ple d'activitats, jocs i lectures. Voleu saber-ne més? Som-hi!!
Al mes d'octubre tindrem presentacions literàries; desentrellarem la fórmula de l'humor, de la mà del seu descobridor i de La Fuga Ediciones. Els més petits gaudiran de contes i rondalles, i d'un taller de tardor. Iniciem el Club de Lectura per a Petits Mimir, i al nostre Club de Lectura per a adults no en llegirem un, ni dos, sinó tres llibres! A més, i això us ho dic amb xiuxiuejos, ens reunirem clandestinament al nostre 'Porta Tancada'. I jugarem a jocs de taula al nostre Club de Joc.

  • Divendres 5 a les 19.00h, Presentació: Cabrils, Sao Paulo, Barcelona, amb la seva autora, l'Emília Illamola, i la Josefina Altés, membre del Projecte Dones Creadores Minerva.
  • Dissabte 6 a les 12.00h, dins les festes de Vilapicina i Torre Llobeta: Contes i Rondalles d’Avis, i un taller de Tardor.
  • Dimarts 9 a les 18.00h, Club de Lectura Petit Mimir. Després del 'Ves amb Conte!', iniciem el club de lectura infantil.
  • Dissabte 20 a les 12.00h, Contes i Rondalles: El meu avi i jo, amb editorial Joventut.
  • Dimarts 23 a les 18.00h, Club de Lectura Petit Mimir.
  • Dijous 25 a les 19.00h, Presentació: L'esquerda de l'àngel, amb la seva autora, la Victòria Lovaina, i en Ramon Vergés.
  • Divendres 26 a les 19.00h, 'Més que un Club (de Lectura)!': La Fórmula de l'Humor, amb en Luigi Fugaroli, editor de La Fuga; en Manuel Manzano, autor i traductor; l'Andrés Ehrenhaurs, descobridor de la fórmula; i en Chini Overrated, il·lustrador.
  • Dimarts 30 a les 18.30h, Club de Lectura on comentarem: La Curación, de Miguel Córdoba; Otro Tiempo, de la Raelana Dsagan; Les golfes del mirall fosc, de l'Alícia Gili Abad.

A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!
Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!
I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat