También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

viernes, 25 de octubre de 2013

Les 100 BCN d'Isabel del Río i Una Editorial solidaria



Article sobre 100 Coses per fer a Barcelona a La Comarcal:
“(…) l’escriptora, editora, activista cultural i per damunt de tot, jo crec, exploradora de la vida, Isabel del Río, ens regala 100 possibles viatges a la Barcelona que tenim a tocar de casa. La guia parteix d’una tasca de redescobriment personal que el lector pot convertir en seu. Alhora, s’obre a multiplicitat de possibilitats i combinacions, perquè cadascú es faci el seu itinerari personal.
El llibre parteix de descobrir les cares que t’observen des del sostre de Barcino i proposa conèixer de prop la torre Agbar, el Laberint d’Horta, el Liceu, la Cereria Subirà, la història dels gegants, el Palau Sant Jordi, el Cafè de l’Òpera, el Mercat de Sant Antoni, els cementiris… entre moltes d’altres opcions, tot un ampli ventall de possibilitats que entrellacen llocs coneguts amb d’altres que no ho són tant: patinar, fer un pínic, emprovar-se barrets… (…)”



Article sobre Otros Mundos a Respostes:
“(…)Otros Mundos és un projecte d’editorial participativa, impulsada per Isabel del Río. Per a l’elaboració dels seus llibres es compta amb el suport de molta gent que hi col·labora per fer-los realitat. Una part dels guanys es destina a obres socials, mentre una altra serveix per continuar impulsant projectes culturals.
De fet, el benefici obtingut en les edicions de les dues primeres antologies l’ha rebut Médicos Sin Fronteres. Entre les propostes que ara treballen a Otros Mundos hi ha passar els textos a la versió d’àudiollibre.”
Llegeix més a… http://www.respostes.cat/una-editorial-participativa-i-solidaria-otros-mundos/