También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

lunes, 9 de octubre de 2017

Crónica Liberisliber 2017

Como cada año en estas fechas, el viaje a Besalú por el Liberisliber es un deber por placer.
Para aquellos que todavía no lo conocéis, el Liberisliber es LA feria de las editoriales independientes, una de las más importantes, y realmente vale la pena visitarla, no sólo por su increíble emplazamiento, sino por los títulos y charlas que podemos encontrar.


Este año he visitado la feria junto a Carles, para así acercar La Font de Mimir a los editores, y nos hemos venido con las manos llenas de títulos a recomendar y con la cabeza hecha un hervidero, ¡¡de tantas actividades que queremos organizar!!
¡Estad atentos que iremos colgando novedades! Pero por ahora os dejo algunas de las recomendaciones:
·         Cirurgies, de Elisensa Solsona, Voliana Edicions. Una antología de microrelatos que no te dejará indiferente.
·         Un any als boscos, de Henry David Thoreau y Giovanni Manna, y La Tassa, de Rebecca Young y Matt Ottley, de Símbol Editors. Dos ilustrados para peques y adultos, con unas imágenes increíbles e historias realmente profundas.
·         Entre la solitud i el somni, de Carson McCullers, de l’Altra Edicions. Un ensayo biográfico sobre la vida y la escritura.
·         Crónicas del amacrana, de David Monteagudo, con Rayo Verde. La última novela de Monteagudo, ciencia ficción y mucho que darle al coco.
·  
       El ferrocarril subterrani, de Colson Whitehead, Periscopi. Una novela que, como nos comenta su editor, Aniol Rafel, tiene múltiples lecturas, desde la novela de persecución, a la histórica y la social.
·         La coronación de las plantas, de Diego S. Lombardi, con Jekyll & Jill. De esas novelas raritas que a mí me apasionan porque te dejan un regusto agridulce a la vez que te seducen y te arrastran a sus profundidades.

*

Com cada any en aquestes dates, el viatge a Besalú pel Liberisliber és un deure per plaer.
Per a aquells que encara no el coneixeu, el Liberisliber és LA fira de les editorials independents, una de les més importants, i realment paga la pena visitar-la, no només per el seu increïble emplaçament, sinó pels títols i xerrades que podem trobar-hi.
Aquest any he visitat la fira amb el Carles, per apropar la Font de Mimir als editors, i ens hem vingut amb les mans plenes de títols a recomanar i amb el cap fet un formiguer, de tantes activitats que volem organitzar!!
Estigueu a l’aguait que anirem penjant novetats! Però per ara us deixo algunes de les recomanacions:
Cirurgies, de l’Elisenda Solsona, Voliana Edicions. Una antologia de microrelats que no et deixarà indiferent.
Un any als boscos, d’en Henry David Thoreau i en Giovanni Manna, i La Tassa, de la Rebecca Young i el Matt Ottley, de Símbol Editors. Dos il·lustrats per a menuts i adults, amb unes imatges increïbles i històries realment profundes.
Entre la solitud i el somni, de Carson McCullers, de l'Altra Edicions. Un assaig biogràfic sobre la vida i l'escriptura.
Cròniques del amacrana, de David Monteagudo, amb Raig Verd. L'última novel·la de Monteagudo, ciència ficció i molt que donar-li al cap.
El ferrocarril subterrani, de Colson Whitehead, Periscopi. Una novel·la que, com ens comenta el seu editor, Aniol Rafel, té múltiples lectures, des de la novel·la de persecució, a la històrica i la social.
La coronación de las plantas, de Diego S. Lombardi, amb Jekyll & Jill. D'aquestes novel·les rares que a mi m'apassionen perquè et deixen un regust agredolç a la vegada que et sedueixen i t’arrosseguen a les seves profunditats.




Isabel del Río
Octubre 2017