También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

miércoles, 17 de febrero de 2016

Mesa redonda de Novela Negra: Alrevés/Crims.cat

Hace como un mes, Ilya Pérdigo me propuso moderar junto a él una mesa sobre novela negra. Como podéis imaginar, le dije que sí.
Alrevés es sinónimo de calidad. Desde sus inicios han escogido con criterio cada título, hasta convertirse en un referente. Y con un elenco de autores como este, ¿cómo iba a decir que no?
Os invito a que nos acompañéis en la charla. Valdrá mucho la pena, ya os lo adelanto. Hablaremos sobre personajes, héroes y villanos, víctimas y asesinos; y, especialmente, sobre las mentes enfebrecidas que los han creado.

“És un privilegi poder comptar amb tots aquests autors per parlar de novel·la negra, dels sus personatges, dels seus protagonistes, de les seves novel·les. Veniu! Dijous 18 a les 19:30 a la Casa del llibre de Passeig de Gràcia.
Entre altres coses, la Isabel Del Rio i un servidor volem saber…
Per què aquestes veus? Què us permeten aconseguir? On voleu arribar?Quines són els avantatges i inconvenients de tenir un personatge protagonista?
Una de les marques d’alguns de vosaltres és la serialitat, d’altres les víctimes. Us condiciona això a l’hora d’escriure?”, Ilya Pérdigo, editor d’Alrevés.

Enlace a la Entrevista a Ilya Pérdigo sobre Alrevés: