También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

miércoles, 13 de mayo de 2015

“La Vident de la Lluna Plena” en librerías

Después de una larga espera, hoy sale a la venta en librerías La Vident de la Lluna Plena, una novela muy especial para mí porque habla de una faceta que no suelo retratar demasiado y porque la escribí estando embarazada de Max.
«Rellegia la carta i m’adonava que la meva vida es basava en una desconeguda.»
Por ahora estará disponible en ebook y papel en catalán con la editorial Columna (grup62.cat), pero espero dar buenas noticias muy pronto a todos aquellos que la estáis esperando en castellano.
Aquí os dejo la sinopsis:
La Laia, una metgessa barcelonina de 32 anys, acaba de perdre la mare. Fent neteja del seu pis troba un capsa plena de fotografies i una vella carta del tarot que la durà a investigar quins són els orígens reals de la família i quin paper hi ha tingut l’ocultisme i el tarot. La Laia està dolguda perquè mai no va poder conèixer el seu pare, de qui no en sap res. A poc a poc començarà una investigació que la durà a anar trobant pistes i noves cartes del tarot en diferents indrets de Barcelona com el parc de la Ciutadella, el Liceu, el Palau de la Música i molts d’altres. La Laia descobrirà fins a quin punt els jueus i la família Astruc estan implicats en la seva vida i notarà la presència angoixant d’uns ulls blaus que la segueixen i li deixen les cartes del tarot en diferents indrets.
Y aquí el Booktrailer, creado por mi querida Rebeca Bañuelos: https://www.youtube.com/watch?v=TYgEP0x_1CM

¿Dejarás escapar tu destino?