También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

lunes, 8 de junio de 2015

#LaVidentDeLaLlunaPlena a La Veu del Roure

“Isabel del Río se ha valido de este relato sobre la búsqueda de un pasado misterioso para abordar el lado más oculto de la ciudad condal. De este modo, ofrece al lector una doble historia personal y urbana, que lo mantiene intrigado hasta la última página. En este sentido, cabe destacar la habilidad de la autora para sintetizar datos de una manera ágil y sencilla, dando la dosis suficiente de información que permite mantener la tensión de la trama y el interés en las anécdotas y hechos que contiene la novela”.
“La Isabel del Río s’ha valgut d’aquest relat sobre la recerca d’un passat misteriós per abordar el cantó més ocult de la ciutat comtal. D’aquesta manera, ofereix al lector una doble història personal i urbana, que el manté intrigat fins a la darrera pàgina. En aquest sentit, cal destacar l’habilitat de l’autora per sintetitzar dades d’una manera àgil i planera, donant la dosi suficient d’informació que permet mantenir la tensió de la trama i l’interès en les anècdotes i fets que conté la novel·la”.

Parada 02 BookTour #LaVidentDeLaLlunaPlena a La Petita Llibreria

“Sé que les fades viuen al bosc, però si hi haguessin fades de ciutat una d’elles seria Isabel del Río, sap crear il·lusions i trucs de màgia amb fulls i tinta, sedueix al lector de tal manera que no pot deixar de llegir fina a retrobar-se amb l’arcà de l’Estel, senyal d’esperança i bons presagis, una novel·la amb banda sonora propia”.

Per continuar llegint...