También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

lunes, 17 de septiembre de 2018

NEWS de les activitats de La Font de Mimir: setembre – octubre 2018


Les vacances d’estiu ja ens diuen adeu i tornem a la normalitat. Nosaltres en tenim moltes ganes, però som conscients que a molts els resulta feixuc acomiadar els dies de platja, muntanya i descans, així que us oferim unes activitats d’allò més sucoses per anar fent boca de cara a l’octubre.
Iniciem amb noves propostes, com el nostre Club de Lectura per a Petits Mimir, un club molt especial dedicat a nens i nenes entre 6 i 9 anys enamorats de la lectura. A les trobades xerrarem dels llibres que ens agraden, recomanarem lectures i, cada mes, treballarem una en concret. Encara està per tancar data, però en un principi serà els dimarts a la tarda, després del ‘Ves amb Conte!’. Una activitat que volem que sigui quinzenal, però que adaptarem segons el nostre públic. Si hi esteu interessats, ja podeu visitar-nos a la llibreria o enviar un mail a isabel@lafontdemimir.cat amb el nom del nen o nena, contacte d’un adult, capacitat lectora i si va bé el dia proposat.
Per suposat, continuarem amb els nostres clàssics: Club de Lectura; Mini Club de Joc (+3 anys); Club de Joc; Més que un Club (de Lectura)!; A porta tancada (el nostre Clandestino); Contes i Rondalles; Contes per nadons; i molt més!!
Al mes de setembre ens retrobarem amb el Club de Lectura per xerrar de les lectures d’estiu i fer un munt de recomanacions lectores; el Mini Club de Joc iniciarà les seves demostracions de jocs de taula per a petits de més de 3 anys i les seves famílies; i l’Alícia Gili, acompanyada pel Sergi G. Oset, ens presenten Les Golfes del Mirall Fosc. Us ho perdreu?

·   
      Dissabte 22 a les 12.30h, Presentació del llibre Les Golfes del Mirall Fosc, amb la seva autora, l’Alícia Gili, i en Sergi G. Oset.
·         Dimarts 25 a les 18.30h, primera trobada del curs amb el nostre Club de Lectura.
·         Dissabte 29 a les 12.00h, Mini Club de Joc, per nens +3 anys i les seves famílies.

A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!
Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!
I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat