También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

miércoles, 13 de abril de 2022

Presentación de En la casa de Ícelo en Librería Gigamesh con Inés Macpherson

Algunas fotografías de la presentación de #EnLaCasadeÍcelo InLimbo Ediciones de ayer en Librería Gigamesh con Inés Macpherson.
Hablamos de la estructura de esa casa onírica que habita Ícelo y cómo nos la imaginamos, de las pesadillas y los sueños vívidos, de los miedos que nos susurran durante la noche y de los que nos acosan durante la vigilia.
Gracias por las imágenes a las fotógrafas! 
 
Enlace a la presentación:
 










 

Ressenya d'AIOUA, de Roser Cabré-Verdiell, a El Biblionauta


AIOUA (2022) - Roser Cabré-Verdiell

Allò que vivim a la nostra infància, i també el que no ens donen, ens converteix en qui som d’adults, ens marca en la nostra manera de ser, de rebre i respondre a les situacions, en les nostres relacions i expectatives de la vida. I això, inevitablement, ens passa a tots, ja ens conformem amb el que ens arriba o siguem rebels i ens barallem amb tot i tothom per tal de canviar una cosa que no és a fora, sino dins nostra.

AIOUA és una novel.la psicològics i onírica, on els personatges actuen dins una realitat de fantasia que transita el passat cruent en direcció a un futur desdibuixat. El llenguatge de Roser Cabré-Verdiell és poètic i les seves descripcions son sensitives, tant que et desperten la vista, l’olfacte, el gust…, fen-te venir basques quan toca i percebre la calor o el fred a la pell. L’autora se centra en un tret concret per a mostrar-nos els seus personatges i ells mateixos semblen créixer, brotar d’aquets punt, la resta en va sortint per inèrcia.

(...)

Els mecanismes de la realitat es trenquen a AIOUA, tot i que hi entrem sense adonar-nos-en, ja que els canvis se’ns presenten estranys, però naturals a l’inici, i es van tornant més inversemblants segons avança la història i la pròpia Rut es pregunta si realment està vivint i percebent aquells successos. Hi ha un punt oníric que ens transporta a una dimensió mental del trauma, a un fantàstic del relat intern per a la supervivència. Ens recorda a David Lynch, amb imatges suggerents i esdeveniments impossibles, en la vigília de la protagonista.

(...)

Llegeix més.