También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

martes, 13 de diciembre de 2022

Comentaris dels lectors de MARE

"Inquietante, oscura y opresiva. Una obra muy bien escrita, dinámica y cuidada que transmite los sentimientos viscerales que van sumergiendo en la narración y cambiando en cada salto."
 
Gracias por compartir, Fran @franmillagu
 


 

Comentaris dels lectors de MARE

"Brutal Isabel del Río amb MARE. Quina complexitat e intensitat en 140 pàgines. Hi ha trilogies que ni amb mil pàgines et fan flipar tant."
 
Gràcies per compartir, Alber. 
 
 

Breve reseña de En la casa de Ícelo por Alicia M. Mares

"Isabel del Río habla de pesadillas, de puertas, del valor necesario para atravesar un umbral cualquiera y ver cómo el recorrido se emborrona. Justo como en un mal sueño, donde transitas dentro de la tripa de algún monstruo primigenio y colosal."

Alicia M. Mares @AliciaSkeltar sobre #EnLaCasaDeÍcelo (InLimbo). 







Freakcions #8 (2022): L'Arna, d'Isabel del Río

Aquest any penso que el Tió cagarà moltes Freakcions.
 
Amb relats de Roser Cabré-Verdiell, Ken Liu, Guillem López, Marc Pastor, Elisenda Riera, Oriol Roca, Carme Torras i una servidora. Traducció d'Edgar Cotes i art de Toni Benages.
 
Amb Il Seme Umano i Dos Mons, de Carme Torres i Francesco Verso, amb traducció d'Eudald Martínez Gavagnin, pròleg de Sara Martín i art de Ricard Efa.
 



 

Ressenya de MARE a la Biblioteca del Kraken

"Mare és una deliciosa anormalitat dins el panorama de la ciència-ficció en català (...) una història que et fa esclatar el cap i per tant que demostra fins a on pot arribar la ciència-ficció... assolint tot l’univers dins l’amor d’una mare."

"Mare és una epopeia però també una història intima. Una aventura interdimensional i un cercle viciós. Posseeix un to sobri, intimista fins i tot i està narrada sota diferents punts de vista de diversos personatges... alguns dels quals podem especular que son fins i tot la mateixa persona."



Ressenya de #MARE Specula a La Biblioteca del Kraken:

https://www.elkraken.com/Ressenyes_Cat/M/R-Mare.html

 



 

Breu ressenya de MARE per en Salva Grifell

"M'ha explotat el cap (...) Exercici de virtuosisme de l'autora que juga amb: realitats paral·leles que conflueixen; apunts filosòfics amb relació al poder creador i transformador de la 'paraula'..."
 
Gràcies per compartir, @salva_grifell
 


 

Ressenya de MARE a El Biblionauta per Edgar Cotes

"Isabel del Río es consolida com a autora de primer ordre amb aquesta òpera espacial d’horror còsmic"
"Així doncs, Isabel del Río s’atreveix a aventurar-se per un terreny poc transitat en la nostra llengua i ho fa amb una obra complexa i exigent, que vol portar aquest subgènere a un altre nivell."

"Mare és novel·la que transita per l’space opera, sí, però també per l’horror còsmic i la teoria dels multiversos. Tot acaba derivant en un joc abstracte i poètic que vol ser ambiciós i ho aconsegueix"

"És d’aquelles novel·les que va creixent amb cada relectura"
 


Ressenya de #MARE Specula a El Biblionauta per l'Edgar Cotes:

https://elbiblionauta.com/ca/2022/11/30/mare-2022-isabel-del-rio/
 


 

Librújula 46: Mujeres de miedo y especial sobre Catriona Ward

Por fin en mis manos el número 46 de la revista Librújula.
En ella tengo el privilegio de contar con un artículo en el que trazo un recorrido sintetizado del terror femenino hasta nuestros días (Mujeres de Miedo) y un especial sobre Catriona Ward (Nuestra mente como paisaje para el horror).
 
Disponible en Papel y online:

Breu ressenya de MARE per en David Gómez Simó

Mare, d'Isabel del Río 
Per on començo sense fer massa revelacions? A veure...
Partim d'una premissa clàssica en ciència-ficció: la humanitat s'enfronta a un cataclisme i per salvar l'espècie pren una opció que, pot ser, no és la més encertada. El temps i una decisió emotiva faran que tot faci un gir inesperat i abocaran la història cap al terror espacial (encara que la trama no hi té res a veure, es poden trobar paral·lelismes amb l'angoixa que genera una pel·lícula com Event Horizon).
Amb una primera part lineal i assequible, a mida avança obliga el lector a mantenir l'atenció per no perdre's dins de la història plena de girs i propostes sorprenents.
Cal destacar la figura tremenda i poderosa de la Mare en tots els seus aspectes, que no revelaré.
Pels qui ens agrada la ciència-ficció i el terror amb l'afegit d'estar fet en català i dins d'un segell editorial que, amb els primers títols publicats, promet moltes alegries.
 
 

MARE al Regió 7

"Seguint una trama que es desplega en diversos nivells de realitat, l'autora explora temes com ara les relacions familiars, de parella i jeràrquiques o la potència de la creació artística. Tot plegat, això sí, sota una capa poètica que deixa un grapat d'escenes de gran potència i bellesa en el camí cap a la fi del món."
 
#MARE Spècula al Regió7 per en Pep Corral Vilella
 


Comentaris dels lectors de MARE

Quin goig que, fins i tot aquells que no són assidus a la CiFi, gaudeixin del viatge de #MARE Spècula  🚀
Gràcies per compartir, Núria 🖤
 

 

Presentación de la antología Academia de Magia Gaillard en la Witchmarket BCN 2022






Comentaris de MARE pels seus lectors

"Una lectura molt interessant, addcitiva al temps que agobiant, necessites arribar al final per escapar del malson... Isabel del Río aconsegueix combinar amb mestratge l'horror còsmic i els mites de l'etern retorn i la deessa mare."

Gràcies per compartir, Gemma