También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

miércoles, 28 de diciembre de 2022

MARE a la Revista Núvol: MARE Una odissea a la matriu de les tenebres

"Mare és una novel·la breu, però intensa, escrita amb precisió i que amaga una gran complexitat. A partir d’una senzilla premissa que ens recorda als grans referents de la space opera, l’autora juga amb les expectatives del lector i ofereix una obra revulsiva que trenca amb qualsevol concepció inicial que ens haguéssim pogut plantejar."


"Del Río presenta el seu geni creatiu i escriu una obra de gran complexitat temàtica i formal. La novel·la planteja un seguit de qüestions de tipus filosòfic, totes unides temàticament al voltant de la identitat i la maternitat entesa en un sentit ampli, les quals la doten d’una profunditat inesperada i la diferencia d’obres de temàtica similar. Alhora, esdevé una mena de joc metaliterari molt enginyós, que ens sorprèn per la manera en què l’autora l’integra dins l’obra i difumina la frontera entre ficció i realitat ficcionada."

"Isabel del Río ens ofereix una novel·la trencadora i sorprenent, que farà les delícies de tots aquells aficionats a la ficció especulativa. Alhora, pel seu caràcter únic, és una alenada d’aire fresc en la literatura de gènere en català; una pedra angular que promet un futur esperançador per al fantàstic escrit en la nostra llengua. No serà un viatge fàcil, però val la pena embarcar-s’hi."

https://www.nuvol.com/llibres/mare-una-odissea-a-la-matriu-de-les-tenebres-292371

 


 

No hay comentarios: