También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

viernes, 17 de enero de 2014

“Com Barcelonès, aprovo i beneeixo aquest llibre i convido a què tots els barcelonins comprin el llibre i facin "almenys una vegada a la vida" aquestes 100 coses de les que parla tant bé Isabel del Río Sanz”

“Sóc de Barcelona, i segurament avui em moriré de calor, com deia la famosa cançó del Último de la Fila, mentre escric aquesta ressenya. Vaig néixer a l'hospital de l'Aliança. Visc a prop de l'Hospital de Sant Pau. I treballo a tocar de la Sagrada Família.
Què vol dir tot això? Doncs que per bé o per mal soc el que es coneix vulgarment com un barceloní de soca-rel. Així que un llibre com aquest representa una mena de petita Bíblia per algú amb jo”.

(…)

“100 coses divertides, diferents, que sorprendran tots els nostres sentits i que ens faran gaudir d'una Barcelona íntima, més propera, lluny de les aglomeracions dels odiats i estimats guiris. Amb aquestes 100 cues, i les properes 100 que segur vindran, Isabel del Rio presenta un llibre amb el qual podrem aprendre l’historia de la ciutat, una història de vegades molt reduïda, amb petites pinzellades, però sempre educativa”.
(…)
”Qui no vol provar el formatge, la xocolata, el iogurt i la mel de la nostra terra davant de Santa Maria del Pi? O fer el mateix amb els famosos brioixos del Escribà? Si el trobeu a la pastisseria no dubteu de parlar amb ell, hi ha un Escribà molt proper, un geni sense ínfules. O gaudir d'uns xurros amb nata a la Granja La Pallaresa? Pot gaudir de tot el carrer Petritxol, plaer de granges de tota la vida i comerços artesanals.
Però també després que el nostre cos físic gaudeixi, podem fer el mateix amb la nostra ànima, trobant les tombes jueves al call o atraient la sort amb la verge de la Basílica dels Sants Just i Pastor. O fer coses mes terrenal com assistint a un concert al Palau Sant Jordi, escoltar òpera al Liceu, passant una nit a El Molino, visitant Sónar o escoltant jazz al Cafè Vienès de l'Hotel Casa Fuster per gaudir de les diferents propostes musicals a Barcelona”.
(…)
“Felicitats a la Isabel del Rio per a aquesta petita joia literària, que farà més per la nostra ciutat que molts dels que es diuen defensors de la terra”.
Gràcies al Salva i a Propera parada: cultura per la ressenya :D